Mikkelin ensimmäinen tempaus kannustaa jatkamaan

3.6.2009 at 20:21 1 kommentti

Mikkelin porkkanamafian ensimmäinen tempaus toteutettiin 3.6.2009. Tempauspaikaksi valikoitui tarjouskilpailun pohjalta Ramin Konditoria Mikkelin keskustassa. Ramin tarjous oli ylivoimainen. Tarjous oli laittaa 200% syntyvästä lisämyynnistä ekologisuuden parantamiseen.

Ramin Konditoria suunnitteli jo ennen iskua mielessä selkeät kohteet parannuksille. Merkittävin investointi on uudet kylmälaitteet. Entisillä on luvattoman paljon ikää ja ne kuluttavat energiaa runsaasti. Muita parannuskohteita ovat erilaiset ajastinratkaisut kahvion viileäkaappeihin sekä energiansäästölamppujen käyttöönotto koko kahvilassa.

Porkkanamafian isku kahvioon sopii Ramin Konditorian omaan ekologiseen ajatteluun. Kahvio on kiinnittänyt huomiota ympäristöystävällisyyteen jo pienemmillä teoilla aikaisemmin. Parannuksia on tehty mm. energiajätteen minimoinnissa sekä vedenkulutuksen säätelyssä erilaisilla pienillä käytännön ratkaisuilla. Porkkanamafian isku tarjosi mahdollisuuden tehdä isompia investointeja. Samalla tempaus antaa näkyvyyttä yritykselle.

Keskiviikko on ollut perinteisesti hiljainen. Päivä eteni kohtuullisen rauhallisesti, mutta paikalla oli kuitenkin selvästi enemmän asiakkaita kuin normaalipäivänä ja tehdyt ostokset olivat normaalipäivää isompia. Monet paikalle tulleista paljastivat, että porkkanoiden toiminnan tukeminen oli syy lähteä liikkeelle. Silmiinpistävää oli myös keskustan muiden yritysten tekemät ulosostot, jotka olivat erikoisen suuria. Myös ostoskeskuksen viereiset liikkeet tarjosivat alennuksia päivän aikana.

Porkkanamafia järjesti päivän aikana ohjelmaa laajalla skaalalla: aamulla Tuulevi Aschan jakoi kahvilan asiakkaille aamun ajatuksia, lapsille oli tarjolla kasvomaalauksia ja piirustuskilpailu, Uniikki K ja ekokampaaja Päivi Rusthollkarhu tarjosivat kaksi vintagemuotiesitystä, Jukka Tikkanen ja Maku Tuominen Duo esittivät livemusiikkia, Hilkka Lappalainen esitti elämäntaparunoja ja Liikeryhmä Eleganssi hauskutti paikallaolijoita päivää varten räätälöidyllä á la Carrot -esityksellään.

Mikkeliläiset tuottivat rauhalliseen tahtiin huikean debyyttituloksen: 3525 euroa. Tempaus oli kiva ja tuottoisa. Tunnelma oli mukava, ruoka ja juoma oli hyvää niin kuin aina Ramissa ja Mikkeli ja koko maailma on taas parempi paikka elää.

Mainokset

Entry filed under: uutiset. Tags: , .

Osta lippu Tavastialle 9. kesäkuuta jo ennakkoon Ilmastomaajoukkue laittaa tuulivoiman pyörimään

1 kommentti Add your own

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Syötteet

Twitter

RSS Mainintoja blogeissa

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

RSS Jaiku

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Kategoriat


%d bloggers like this: